Home

De bokssport is levendig in Kerkrade. Drie (boks-) vrienden, Tom van ´t Hoff, Patrick op den Kamp en Ernie Schaaf hebben zich samengepakt en hebben een eigen boks club opgericht: BoxGym Parkstad.

Naast onze liefde voor de bokssport, is onze insteek ook een maatschappelijke bijdrage te leveren. Vanuit onze visie “Boksen kan iedereen” hanteren wij een uniek trainingsconcept. Boksen is een technische en intensieve sport. Wij zijn ervan overtuigd dat het boksen iedereen is aan te leren, ongeacht je leeftijd. Onze kernwaarden: “Plezier, Sociaal, Veilig en Verantwoord” sluiten naadloos aan op onze filosofie.

De term recreanten boksen voeren wij dan ook niet. Wij onderscheiden twee typen boksers binnen onze club: “lifestyleboksers” en “wedstrijdboksers”. De lifestylebokser wilt fysiek en mentaal in balans zijn. Bij de wedstrijd bokser voegen we een onderdeel aan de training toe, het sparren. Wel op een verantwoorde en veilige manier. Het sparren vindt plaats onder toezicht waarbij het dragen van een helm verplicht is. Onze trainingen zijn gemengd. Het aandeel man/vrouw verhouding is ongeveer fifty fifty. Ook steeds meer koppels weten ons te vinden.

Ervaar hoe leuk en intensief boksen is. Na een proefles ben je overtuigd. Kom naar BoxGym-Parkstad.

Mocht je verdere informatie willen mag je ons telefonisch benaderen (zie Contact) en anders op locatie.